De Keto Revolutie, alles over het Keto Dieet

Keto revolutie

De Keto Revolutie, alles over het Keto dieet

Wil je het afvallen nu écht eens goed aanpakken? Van die suikerverslaving afkomen en overtollig buikvet verbranden zónder honger te lijden? Wil je weer meer energie en je fit voelen in je lichaam? Dat kan, met De Keto Revolutie! Met deze vernieuwde, effectieve methode zal jij het ketogeen dieet op de beste manier kunnen aanpakken, waardoor je binnen de kortste keren resultaat zal zien en gegarandeerd weer lekker in je vel zal zitten.

Wat is het keto dieet?

Je hebt het vast weleens voorbij horen komen: het ketogeen dieet, ofwel keto dieet. Maar wat is dit nu precies, en hoe werkt het? Om dit goed uit te leggen, moeten we eerst een stapje terug, om te kijken naar je spijsvertering. Normaal gesproken haalt je lichaam de glucose uit de koolhydraten die je met je voedsel binnenkrijgt, om dit om te zetten tot glycogeen. Dit glycogeen wordt vervolgens als brandstof gebruikt om jouw lichaam de energie te geven die het nodig heeft voor je dagelijkse activiteiten.
Maar is dit eigenlijk wel de meest effectieve methode? Volgens het keto dieet niet. Als je het keto dieet volgt, eet je heel weinig koolhydraten, en juist heel veel vetten. Het doel hiervan is om je spijsvertering bij te stellen. Door je koolhydraatinname te beperken, raakt je lichaam in de staat van ketose. Dit betekent dat er geen glycogeen meer wordt gebruikt als brandstof, maar dat je lichaam de energie juist uit je vetreserves gaat halen. Je vetcellen laten stukje bij beetje de vetzuren los, die vervolgens in je lichaam worden omgezet tot ketonen.

De voordelen van ketose

In de staat van ketose haalt je lichaam dus de energie uit de zogeheten ketonen. Deze deeltjes komen in je bloed terecht, waar ze de bloedsuikerspiegel verlagen en ervoor zorgen dat de hormonen die de vetverbranding reguleren weer in balans komen. Het resultaat? Dankzij je verlaagde bloedsuikerspiegel heb je meer energie en voel je je fitter in je lichaam. Maar belangrijker nog: iedere dag zal je lichaam weer meer vet uit je vetreserves halen om als brandstof te gebruiken!
En laat het nu net zo zijn dat vet een veel efficiëntere energiebron is dan glycogeen, en gelijkmatiger aan je lichaam wordt afgegeven. Hierdoor heb je gedurende dag meer energie, én omdat je vetreserves direct worden aangesproken, zal je binnen de kortste keren van je overtollige buikvet afkomen. Een bijkomend voordeel is nog dat het eten van vet ervoor zorgt dat je je veel verzadigder zal voelen dan bij het eten van koolhydraten. Hierdoor heb je simpelweg minder trek, waardoor je vanzelf nog meer zult afvallen!

Keto dieet op eigen kracht?

Het kan nog best lastig zijn om op eigen kracht te beginnen met het ketogeen dieet. Je moet namelijk je hele eetpatroon aanpassen op het eten van veel vet en weinig koolhydraten, iets wat je lichaam niet gewend is. In de eerste fase van het keto dieet kan het dan ook gaan protesteren, met de zogenaamde “Keto-griep”. Dit is een fase waarin je je moe en lusteloos kunt gaan voelen, en juist extra veel zin krijgt in koolhydraten. Veel mensen haken daarom in deze fase af, of gaan juist méér koolhydraten eten, waardoor het dieet natuurlijk geen zin heeft. Maar gelukkig is er een oplossing, waardoor je het keto dieet niet op eigen kracht hoeft te beginnen: De Keto Revolutie.

Alles in één voor succes: De Keto RevolutieAlles in één voor succes: De Keto Revolutie

De Keto Revolutie is een alles-in-één pakket dat ervoor zorgt dat jij goed aan de slag kunt met het keto dieet en binnen 21 dagen al volop resultaat zult zien. Het is geschreven door Mitchel van Duuren, een grote naam op het gebied van voeding en gezondheid. Naast zijn werk bij paleo.nl en foody.nl heeft hij in Nederland én internationaal al vele samenwerkingen gehad met grote namen binnen de gezondheidsbranche. Daarnaast heeft hij maar liefst zes bestsellers geschreven over het paleodieet.
Met De Keto Revolutie wil hij ervoor zorgen dat mensen op een snelle en effectieve manier bezig kunnen gaan met het keto dieet, waardoor ook zij zich weer lekker in hun vel kunnen gaan voelen. Het totale pakket bestaat uit twee E-books, een receptenboek, 21 dagplanners inclusief boodschappenlijstjes en een volledige videotraining van meer dan 20 video’s over het keto dieet. Alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Hieronder een korte uitleg over de inhoud van het pakket:

De boeken

De keto revolutieHerstellen van een slechte stofwisseling
De Keto Revolutie is geschreven om jou op de gemakkelijkst mogelijke manier op weg te helpen met het keto dieet. Alle informatie over het dieet staat stap voor stap in het boek uitgelegd, waardoor je direct geïnformeerd aan de slag kunt met het aanpassen van je eetschema.
Dan is er nog het handboek over Intermittent Fasting. Een methode die is gebaseerd op het eten van je maaltijden binnen een bepaald tijdsframe. Als je het keto dieet een beetje onder de knie hebt, is dit een effectieve methode om ernaast te gaan gebruiken. Met intermittent fasting kun je je stofwisseling nog meer verbeteren, en kun je nóg sneller vet verliezen.

Recepten en maaltijdplanningen
Recepten en maaltijdplanningRecepten en maaltijdplanning

Lijkt het je lastig om lekkere maaltijden te maken zonder koolhydraten te gebruiken? Dit receptenboek bewijst het tegendeel. Door de recepten uit het boek klaar te maken, zal je merken dat je tijdens een dieet nog nooit zo lekker hebt gegeten. En dan zijn ze ook nog eens gemakkelijk om klaar te maken!
Daarnaast biedt het pakket je een aantal volledige dagplanningen, waarop staat wat je op een dag kunt eten. Hierdoor hoef je niet eens meer zelf over je maaltijden na hoeft te denken. De dagplanningen zijn inclusief boodschappenlijstjes; een dieet volgen was nog nooit zo gemakkelijk!

Videotraining

Ben je niet zo van het lezen, maar wil je wel graag profiteren van alle voordelen van De Keto Revolutie? Dan kun je ook de videotraining volgen, waarin Mitchel van Duuren je in meer dan 20 video’s een precieze uitleg geeft over het dieet, de voordelen en een aantal veel gestelde vragen. Zo kun je direct aan de slag, zonder eerst een aantal boeken door te spitten!

Wat kun je verwachten?

Het is echt waar; met De Keto Revolutie zie je binnen de kortste keren al resultaat! De schrijver van de boeken belooft met zijn pakket het volgende:
Na 3 dagen Je voelt je al beter in je vel: de gifstoffen verdwijnen uit je lichaam en je hebt een verminderd opgeblazen gevoel. Je energieniveau is al enorm gestegen, en je kunt helderder nadenken. Daarnaast denk je niet de hele tijd aan voedsel en diëten, omdat de honger al begint af te nemen.
Na 7 dagen Je lichaam heeft de staat van ketose bereikt en gebruikt nu je vetreserves als brandstof in plaats van je koolhydraten. Je merkt dat je spijsvertering duidelijk is verbeterd, en begint een stuk meer te stralen. Je huidproblemen verdwijnen en je zal voelen dat je spieren en gewrichten ook weer een stuk losser aanvoelen.
Na 21 dagen Het resultaat is duidelijk zichtbaar! Binnen drie weken heb je het al voor elkaar gekregen om er slanker en sterker uit te zien. Je valt gemakkelijker af, je schildklier werkt zoals gewoon en je gezondheidsproblemen lossen op. Het buikvet gaat er zonder problemen vanaf. Kortom, je voelt je geweldig!

Waar wacht je nog op?

De Keto Revolutie is een vernieuwde en bewezen aanpak op het gebied van het ketogeen dieet. Dit dieet zorgt ervoor dat jij binnen 21 dagen gegarandeerd resultaat zult zien en zonder honger of overmatig sporten je overtollig buikvet zult verbranden. Deze methode is niet alleen wetenschappelijk bewezen, maar ook onderbouwd door de vele gebruikers van De Keto Revolutie die jou al voor zijn gegaan. Al deze klanten hebben met hun vele succesverhalen al bevestigd dat het mogelijk is om binnen drie weken van je buikvet af te komen, zonder hongergevoel en mét meer energie. Dus waar wacht jij nog op? Schaf nu ook jouw pakket van De Keto Revolutie aan, en begin direct!
Home

Plaats een reactie